Eşti aici

EduSAL versiunea 2.17.3, Corectii la versiunea 2.17.2

După instalarea versiunii 2.17.3, vă rugăm să nu interveniţi asupra aplicaţiei până la finalizarea actualizării! După instalarea noii versiuni statele de personal şi plată la luna octombrie 2018 NU se vor invalida.

Modificările aduse la versiunea 2.17.3 constau în rezolvarea următoarelor probleme:

1. Generarea sumelor în situaţia centralizatoare a ordinelor de plată.
NOTA! Cei care au generat situaţia centralizatoare a ordinelor de plată sub versiunea 2.17.2 o vor şterge şi apoi regenera.

2. Rezolvarea problemei de completare a sumelor de diferenţă CAS angajator în recapitulaţie taxe angajator în formele de Total şi surse de finanţare / niveluri de învăţământ.
NOTA! 
- Cei care au închis deja luna de calcul şi au dat la plata Sume legea 85 vor crea un stat de plată rectificativ pentru care vor reopera sumele de diferenţă CAS angajator în recapitulaţie taxe angajator în formele de Total şi surse de finanţare /niveluri de învăţământ.
- Vor trimite acest stat la server. Dacă în stat diferențe NU aveți valori, statul rectificativ nu va necesita aprobare, poate rămâne în stare Trimis. 
- Facem acest lucru pentru a trimite la server diferenţele de contribuţie CAS angajator înregistrate în Recapitulaţie taxe şi care, sub versiunea 2.17.2, nu s-au trimis, neapărând astfel în raportul de centralizare şi verificare sume din aplicaţia centrală la ISJ/ISMB.

3. Actualizarea algoritmului de calcul al sporului de handicap pentru persoanele cadre didactice cu vechime sub 6 ani

4. Rezolvarea problemei de afişare în fluturaşi a restului de plată pentru cei care au indemnizaţie examen.

Pentru utilizatorii care au instalate versiunile anterioare v.2.17.3, vă informăm că nu puteţi trimite către aplicaţia centrală state şi nici primi răspuns până nu instalaţi noua versiune (v.2.17.3).
 

AtaşamentMărime
Package icon 2_17_3.zip40.37 MB