Eşti aici

EduSal 2.31

Modificările aduse la versiunea 2.31 constau în:

1. Crearea xml-ului necesar importului în formularul F1129 - Ordinul de plată multiplu electronic (OPME) pentru unitățile care pot face aceste plăți electronice, având două semnături electronice.

Flux de lucru pentru generarea xml-ului necesar importului în F1129

- Se utilizează butonul Formularul F1129

- Se completează Numărul documentului, câmp obligatoriu de 10 caractere (pentru un OP cu numărul 1 se completează 0000000001)
Notă: În capătul câmpurilor Numărul documentului și Cod angajament este câte un mic contor care să indică câte caractere sunt introduse până la acel moment.

- Se selectează Dată emitere cu valoarea dorită
- Se completează Cod angajament – câmp obligatoriu cu lungimea de 11 caractere
- Se selectează din listă Banca pentru care se dorește OPME
Note:
 Băncile din această listă sunt cele completate în Nomenclator bănci
 Dacă o bancă NU se regăsește în acestă listă, se șterg Opurile generate, se adăugă banca dorită în Nomenclator bănci cu Nume bancă completat, fără a fi necesară completarea Contului colector, salvați, apoi regenerați OPurile.
- Se verifică suma totală pentru selecția dorită
- Se utilizează butonul Exportă pentru a se genera fișierul de tip xml care, ulterior, se importă în F1129

2. Pentru unitățile Tip Școli speciale cu cel puțin 16 clase fără internat și cantină este necesară reselectarea funcției de conducere la director și director adjunct pentru actualizarea grilelor pe L250 și 2022. Se completează Salariul grilă OG20 cu valoarea din decembrie 2016.


Pentru utilizatorii care au instalate versiunile anterioare v.2.31, vă informăm că nu puteţi trimite către aplicaţia centrală state şi nici primi răspuns până nu instalaţi noua versiune.

 

AtaşamentMărime
PDF icon Citeste-ma_2_31.pdf738.82 KB
Fişier Edusal 2.31.exe47.92 MB