Eşti aici

Anexe AJPS covasna

În cursul  verificării ANEXEI I cu privire la modul de reîncadrarea a personalului din unităţile de învăţământ pe baza Legii 330/2009 şi a OUG nr. 1/2010, AJPS Covasna nu a putut verifica modul de reîncadrare a personalului datorită unor probleme de întocmire  a acestei anexe. Pentru a clarifica această situaţie, Vă rugăm sa procedaţi astfel:
- stergeţi din ANEXA I sumele aferente pco 
- completaţi tabelul anexat mai jos care va conţine situaţia cu privire la pco
- aveţi grijă la următoarele: salariul brut al unei persoane în luna decembrie este egal sau mai mic cu salariul brut din ianuarie( exemplu - expirat salariul de merit )
- tabelul numit ANEXA I are si pagina 2 - numita SPORURI LA COLOANA 8 SI 19 PENTRU STAT DE PERSONAL - care este de fapt o detaliere a sporurilor enumerate in ANEXA I , pe care majoritatea unittăţilor au omis sa predea la AJPS Covasna ,  fără care nu aveau de unde să ştie ce sporuri, cu ce bază legală s-au acordat
 În urma sesizării AJPS Covasna  aproape toate unităţile au omis să treacă în anexă funcţia veche, respectiv funcţia cf. L 330/2009. Să aveţi grijă să corectaţi şi această lipsă !!!!!!!
Vă rugăm să predaţi ANEXA I cu pagina 1 si 2 , respectiv tabelul cu PCO (cel anexat prezentei) în timpul cel mai scurt la AJPS în vederea obţinerii avizelor !!!!!!!!!!!!!
AtaşamentMărime
Office spreadsheet icon sitpco.xls49.5 KB