Eşti aici

Aplicatia Adlic 2012

APLICATIA DOAR PENTRU CENTRE DE INSCRIERE

Fata de anul trecut modificarile sunt minime:
- numele seriei "precedenta 2010" a fost modificat in "precedenta 2011 si 2010"
Alte observatii:
- la importul specializarilor, se invalideaza vocationalul, frecventa redusa, seral si waldorf
- validarea candidatilor peste 18 ani din seriile precedente se face tinand cont de data de referinta 9 septembrie 2012.

Lucruri importante de stiut:

1. Pentru liceele vocationale se introduc doar candidatii admisi la aceste licee.

2. Candidatii peste 18 ani din seriile precedente pana in data de 9 septembrie 2012 inclusiv nu participa la admiterea computerizata.

3. Verificari: numarul de optiuni din candidat.dbf si cel din optiuni.dbf trebuie sa fie egale:
- la intrarea in fereastra de optiuni se verifica daca cele doua numere sunt egale pentru candidatul selectat, iar in cazul in care nu sunt operatorul este avertizat.
- la exportarea datelor se face verificarea pe intreaga baza de date. In cazul in care apar diferente candidatii la care apar diferentele se scriu intr-un fisier pe disc (in directorul in care s-a instalat aplicatia - Erori_Export.txt), iar exportul nu este efectuat. De asemenea la export se mai verifica daca exista candidati care au 0 (zero) optiuni si sunt inregistrati sau au optiuni si nu sunt inregistrati. Si in acest caz candidatii la care apar aceste probleme se scriu in fisierul Erori_Export.txt.

Atentie: cand se uploadeaza datele, trebuie neaparat sa se trimita fisierele exportate din aplicatie (Meniul Program->Exportare date). Nu trebuie trimise tabelele candidati.dbf si optiuni.dbf luate direct din FoxPro.

De asemenea, nu trebuie modificate tabelele dbf de mana, ci doar folosind aplicatia, pentru a evita eventualele erori si inconsistente in date.

4. Informatiile se introduc fara diacritice.

Atentie
 

instalati programul în C:\Adlic sau în directoriul utilizatorului. Nu instalati în program files.

Daca folositi Vista/7 pe 64 biti contactati-ma pentru un patch.