Eşti aici

Raport instalare windows 8

Unitățile care au declarat că au stații eligibile vor completa (CU DATE REALE!) raportul de instalare și o vor trimite semnat și stampilat la ISJ Covasna. (este acceptabil și prin fax)

TERMEN până care rapoartele trebuie să ajungă la ISJ (original sau fax sau scanat) : 17.07.2013 ora 12:00

Clarificări:

Chiar dacă nu aţi terminat instalarea pe toate staţiile de lucru şi serverele din unitatea Dvs. de învăţământ veţi completa şi trimite Raportul instalării la data de 15 iulie 2013 în care veţi menţiona motivele pentru care nu aţi finalizat, precum şi angajamentul ferm privind data finalizării instalărilor. Raportul instalării este recurent, astfel că la 15 august, respectiv 10 septembrie 2013 veţi raporta din nou.

În cazuri temeinic justificate (şi nicidecum pe staţii SEI V sau RURAL) în care, ca şi caz excepţional (izolat), instalarea Windows 8 nu poate fi făcută din cauză de erori şi nu s-au identificat metode pentru eliminarea erorii, veţi rămâne cu sistemul de operare Windows 7 primit anul trecut DAR veţi instala obligatoriu pachetul Microsoft Office 2013 pe care îl veţi putea descărca separat de pe plaformă începând cu data de 20 iulie 2013.

Am întâlnit situații unde directorul nu a predat informaticianului adresa cu licențe/parole. Astfel de situații sunt inadmisibile, chiar dacă directorul e în concediu de odihnă, persoana delegată în locul lui are obligația să verifice site-ul ISJ și să întreprindă măsurile necesare pentru respectarea termenelor.