Eşti aici

Martie 2014

Precizări - excursii/tabere școlare

Am elaborat documentele în format Word, pentru a veni în sprijinul Dvs. Vă rog să transmiteți documentele tuturor cadrelor didactice care doresc să organizeze excursii.

Toate documentele vor fi transmise la I.Ş.J. Covasna în 2 exemplare, în 2 mape/dosare separate! Un exemplar/dosar rămâne la I.Ş.J. Nu utilizaţi ţiple!

2 documente: formularul nr. 1 (tabel excursii) şi planul de excursie trebuie să aibă semnătură şi ştampilă originală în ambele dosare!

OLIMPIADA NATIONALA A SPORTULUI SCOLAR - Plata asistentei medicale

       Pentru achitarea serviciilor de asistenta medicala la etapele judetene ale concursurilor sportive din cadrul ONSS, in cursul saptamanii 31.03. - 04.04.2014 vor fi virate in conturile scolilor organizatoare sumele aprobate de I.S.J. Covasna. Tabelul cu scolile organizatoare si sumele aprobate se gaseste pe site- ul ISJ Covasna.

                                                                                       Inspector scolar,

                                                                                      prof. Farkas Csaba Istvan

LANSARE CONCURSURI NATIONALE din cadrul SNAC

 STIMATI DIRECTORI!

 

VA RUGAM SA MEDIATIZATI ACESTE CONCURSURI (vezi documentul anexat) IN RANDUL VOLUNTARILOR SI A BENEFICIARILOR DIN CADRUL STRATEGIEI NATIONALE DE ACTIUNE COMUNITARA.

VA MULTUMIM!

INSPECTOR SCOLAR BOKOR ATTILA

COORDONATOR NATIONAL SNAC

IMPORTANT!! Ref. Concursul TINERII DEZBAT

Formularele pentru înscrierea la Concursul TINERII DEZBAT vor fi trimise pe adresa electronică tinerii.dezbat@gov.edu.ro. Termen limită - 28 martie 2014. Adresa iniţială tinerii.dezbat@medu.edu.ro NU  ESTE FUNCŢIONALĂ.

Concursului Naţional de Jurnalism Cultural"Mihail Iordache", ediţia 2014

Vă trimitem atașat Regulamentul Concursului Național de Jurnalism Cultural ”Mihail Iordache”, ediția a IX-a, Suceava, 16-18 mai 2014.

Pagini