Eşti aici

Noiembrie 2018

Proiectul internațional HOUR OF CODE (Ora de programare)_3-9 decembrie 2018

În atenția profesorilor de informatică și TIC, respectiv al profesorilor de altă specialitate care predau opțional de TIC

Hour of Code (Ora de programare) este un eveniment internațional unde oricine, de oriunde și de orice vârstă poate învăța bazele programării prin joc, accesând timp de o oră tutoriale interactive de pe hourofcode.ro . În acest an, evenimentul se va desfășura între 3 și 9 decembrie, perioadă în care puteți organiza chiar în instituția dumneavoastră o oră de programare interactivă.

„Săptămâna legumelor și a fructelor donate” 

ÎN ATENȚIA TUTUROR UNITĂȚILOR ȘCOLARE IMPLICATE ÎN SNAC

Prin prezenta vă informăm, că ediția 2018 a campaniei sociale „Săptămâna legumelor și a fructelor donate” va fi organizată în perioada 19 - 23 noiembrie 2018.  Campania implică strângerea de legume și fructe de către elevii voluntari SNAC şi donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituții sociale. Unitățile şcolare au libertatea de a găsi cele mai potrivite modalităţi de realizare a obiectivelor campaniei în colaborare cu I.Ș.J Covasna. 

EduSal 2.18

După instalarea versiunii 2.18, vă rugăm să nu interveniţi asupra aplicaţiei până la finalizarea actualizării! După instalarea noii versiuni statele de personal şi plată la luna octombrie 2018 NU se vor invalida.

Modificările aduse la versiunea 2.18 constau în rezolvarea problemelor semnalate pe statele de plată rectificative pentru Sume legea 85
NOTA! Cei care au înregistrat deja pe state de plată rectificative sume legea 85 vor proceda astfel:
 Se vor redeschide situaţiile centralizatoare aferente statului de plată rectificativ şi apoi se vor şterge

În atenția operatorilor Edusal!

Având în vedere că nu se poate face rectificativ la state de personal , și nu au fost reactivate persoanele care vor primi dobânzi, dobânzile se pot introduce și la drepturile aferente lunii noiembrie.

Calendarul Activităților Educative Județene pentru anul școlar 2018-2019

Notă: Rapoartele de la activitățile SEG (Săptămâna Educației Globale) - poziția 12 în calendar - aștept pe adresa de e-mail szdomo@isj.educv.ro până la data de 5 decembrie 2018!

Pagini