Eşti aici

Septembrie 2021

Atribute elevi in SIIIR

Având în vedere că ne pregătim să finalizăm situațiile de început de an școlar în SIIIR, mai specific SC0 și Cost Standard, din experiența anului trecut aceste situații declarative trebuie să fie identice cu cele analitice la nivel de elev.

Astfel toate atributele de elevi care sunt folosite în cost standard trebuie verificate și unde este cazul, actualizate. Mai specific vorbim de atribute de elevi care se completează în modulul Managementul elevului folosind meniul "Adăugare rapidă atribute elevi".

Atributele vizate:

În atenția elevilor navetiști!

Elevii navetiști aflați în situațiile prevăzute la art.1(1)-(3) din Ordinul Ministerului Educatiei nr.4426/2021, pot solicita la unitatea de învățământ acordarea sumei în avans, în cuantumul aprobat pentru cheltuielile de transport pentru o lună, conform prevederilor metodologiei!

Situație finalizare asociere elevi în SIIIR și precizări SC0

Elevii care sunt la unitate trebuie să fie asociați la clase (formațiuni).

Dacă nu mai sunt la unitate trebuie dezasociați (Încheiere asociere unitate) din lista de elevi.

Trebuie să finalizați asocierea elevilor până vineri ora 12:00. După vineri toți elevii neasociați la clase vom dezasocia de la unitate ca fiind introduși eronat și acestea dacă totuși sunt la unitate vor trebui re-adăugate ca fiind cazuri deosebite.

Pagini