Eşti aici

EduSAL versiunea 2.10.4

Modificările aduse la versiunea 2.10.4 faţă de versiunea 2.10.3 constau în:

1.      Actualizarea D112 pentru luna de calcul ianuarie 2018 conform versiunii publicate de ANAF în data de 15 februarie 2018.

[b]NOTA![/b] Nu sunt încă funcţionale Anexele 4/5 de recuperare a sumelor de concedii medicale. Vor fi disponibile în versiunea următoare. Cei care se grăbesc să depună aceste cereri vor proceda la întocmirea anexelor manual.

2.      Au fost rezolvate problemele de transmitere a statelor rectificative la server şi de generare a D112 pe perioade mai vechi de ianuarie 2018.

[b] Informare![/b]

       La nivelul D112 pentru unităţile de învăţământ pentru care au existat aplicării ale prevederilor [b]art. 146, alin. (5^1) - (5^3) privind [u][i]calculul contribuției de asigurări sociale - 25% [/u][/i] şi art. 168, alin. (5^1) privind [u][i]calculul contributiei de asigurări sociale de sănătate - 10% [/u][/i] din Legea nr. 227/2015 cu modificările și completările ulterioare [/b] veţi constata următoarele diferenţe:

-       suma de impozit preluată este mai mică faţă de cea plătită cu suma de diferenţădiferența rezultată din aplicarea prevederilor de mai sus şi pe care aţi putut să o vizualizaţi în Recapitulaţie taxe.

-       suma contribuţiilor de sănătate şi pensie preluată este mai mare faţă de cea plătită cu suma de diferenţă generată de la impozit.

       Având în vedere adresa MFP (ataşată)  privind înregistrarea diferenţelor de contribuţii din aplicarea prevederilor de mai sus pentru care încă nu a fost definitivată procedura de implementare cu MEN, vom reveni în versiunea următoare cu [i]o soluţie de reglare a acestor diferenţe, diferenţe pe care le veţi declara într-o D112 rectificativă[/i].

Informările transmise la lansarea versiunilor 2.10, 2.10.1, 2.10.2 şi 2.10.3 sunt valabile şi după instalarea versiunii 2.10.4.

Pentru utilizatorii care au instalate versiunile anterioare v.2.10.4, vă informăm că nu puteţi trimite către aplicaţia centrală state şi nici primi răspuns până nu instalaţi noua versiune (v.2.10.4).  

                                                                                                                                                                                                    Echipa EduSAL