Eşti aici

Precizări Siveco la completarea machetei "Legea 284/2010"

 Câteva instrucţiuni legate de completarea machetei:

- coloana Denumire ordonator se va completa cu Primaria .... / MEN
- coloana Nivel subordonare a fost precompletata cu valoarea "S"
- coloana Susa de finanţare a fost precompletată cu valoarea "bs" pentru unităţile conexe, informaţie preluată din BDNE sau cu "bl" pentru restul unităţilor.
- coloana Denumire funcţie a fost preluată din statul de personal
- coloanele Nume si prenume, Norma, Norma plata cu ora, Nivel studii, Salariu de bază şi Alte sporuri sunt preluate din statele de personal.
- coloanale din secţiunea de clasă se completează cu valorile claselor din legea 284/2010.
- coloana de Total se va calcula automat ca suma tuturor coloanelor din secţiunea Clasa la acţionarea butonului Calculează;
- coloanale de Total coeficienţi pentru calculul salariului de bază şi Coeficient salariu de încadrare se completează cu valorile coeficienţilor corespunzatori claselor din legea 284/2010.
- coloanele de Cuantum salariu de încadrare conform L286 şi Salariu de bază conform L 284 se vor calcula automat la acţionarea butonului Calculează;
- coloanele din secţiunea ALte sporuri în afara salariului de bază se vor completa cu procentele sporurilor afişate in statul de personal.
- coloana de Total se va calcula automat ca suma procentuală a tuturor coloanelor din secţiunea Ajte sporuri în afara salariului de bază aplicată asupra salariului de incadrare conform legii 284 la acţionarea butonului Calculează;

Salariaţii, cadre didactice, care au pe aceeaşi încadrare şi Norma plata cu ora, se vor afişa separat înregistrările pe Normă de bază şi Norma plata cu ora. Valoarea de pe Salariu de baza la încadrările de la plata cu ora va afişa suma de la Total drepturi plata cu ora din Stat de personal.

Toate cămpurile pe fond alb pot fi editate, chiar dacă au sau nu valori precompletate.
Pentru salvarea datelor se va acţiona butonul Salvează.