Eşti aici

Ofertă educațională FNTM pentru elevii de peste 16 ani

Stimate partener,

 Vă transmitem salutul nostru şi vă felicităm pentru activitatea pe care o întreprindeţi în susţinerea sistemului educaţional din România!

 Deoarece considerăm că investiţia în educaţie formează antreprenori de succes, care pot dezvolta afaceri sănătoase şi prospere, dorim să relansăm oportunitatea ca elevii de peste 16 ani să participe la Programele FNTM de instruire în management şi cultură antreprenorială, studiate online:

  • Manager
  • Antreprenor
  • Întreprinzător în turism

Dacă doriţi să sprijiniţi iniţiativa noastră, vă rugăm să descărcaţi şi să transmiteţi Oferta de educaţie către unităţile de învăţământ liceal din judeţul dumneavoastră.

 Costul integral de participare la fiecare dintre aceste programe este de 1.000 lei însă, conform ofertei noastre, FNTM va acoperi, prin contribuţie proprie, 80% din costuri, astfel încât elevii să achite o taxă de numai 200 lei la înscriere.

 De asemenea, oferim fiecărui liceu din judeţul dumneavoastră şi oportunitatea înscrierii gratuite a doi elevi, prin transmiterea unei scrisori de intenţie la adresa antreprenor@fntm.ro.

 Elevii interesaţi de studierea Programelor de educaţie FNTM se pot înscrie conform indicaţiilor din ofertă, până la data de 15 octombrie 2014.

 Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri, în cei 18 ani de activitate, a avut iniţiative şi proiecte pentru promovarea culturii manageriale moderne, cooperării internaţionale, antreprenoriatului şi turismului, la care au participat peste 10.000 de manageri şi întreprinzători.

 Avem convingerea că această iniţiativă de stimulare a antreprenoriatului şi a educaţiei manageriale vine în sprijinul activităţii dumneavoastră de a oferi elevilor cât mai multe şanse de viitor.

 

cu deosebită consideraţie,

 

Andreea Şerban

Coordonator e-Learning FNTM

Description: cid:image001.jpg@01CD806E.4899CF90

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM

Tel: +(4) 0785 277 314

E-mail: antreprenor@fntm.ro

AtaşamentMărime
PDF icon Oferta Programe educatie FNTM_ISJ.pdf456.59 KB