Eşti aici

Simulare tehnică evaluare națională

În zilele 17 și 18 februarie ora 11:00 se vor efectua simulări tehnice în vederea pregătirii evaluării naționale la sfârșitul clasei a VIII-a.

Pregătirea pentru simulare se va efectua conform procedurilor 645/06.05.2014 și  646/06.05.2014 Capitolele I-II (Art1-5)

Având în vedere că simularea se supervizează direct de la MENCȘ vă rugăm să pregătiți următoarele acte în cazul în care nu reușiți să efectuați simularea:

O notă explicativă care detailează evenimentele care au dus la nerespectarea procedurilor susmenționate, eventual menționând sancțiunile aplicate persoanelor responsabile dacă sunt angajați ai unității școlare.

În cazul în care problema a survenit din cauza lipsei energiei electrice, o adresă oficială din partea furnizorului de energie electrică care atestă că în perioada aferentă a fost o defecțiune în locația respectivă.

În cazul în care problema a survenit din cauza sistării accesului la internet atunci o adresă oficială de la AMBELE furnizori de internet (conform procedurii trebuie să aveți minim 2 furnizori și 2 calculatoare) care atestă sistarea accesului la internet în zona în care se află unitatea.

În cazul în care problema a survenit din cauza defecțiunii AMBELOR calculatoare (cea principală și cea de backup, laptop) o declarație de la o firmă de serviz de calculatoare care atestă acest lucru.

Vă reamintim: nu este primul an în care efectuăm simulări, descărcări de subiecte sau evaluări. Comparativ cu anii trecuți nu există diferențe, dar având în vedere problemele banale semnalate în urma transmiterii comenzilor de manuale (care folosesc aceleași mechanisme cu transferul de subiecte) vă rugăm să parcurgeți cu grijă procedurile și să pregătiți tehnologia necesară.