Jelenlegi hely

november 2015

Completare resurse materiale SIIIR

Găsiți atașat adresa și ghidul.

Atenție: având în vedere evenimentele recente și importanța acordată acestei lucrări de către D-ul secretar de stat și direcțiile de resort din minister, vă rugăm să tratați cu prioritate efectuarea încărcării. În special partea cu facilitățile clădirilor/ sălilor.

URGENT!!! Concursul Național de Matematică ”LUMINAMATH”

FOARTE URGENT!!! îN ATENȚIA PROFESORILOR DE MATEMATICĂ (CLASELE V-VIII) ȘI A PROFSORILOR PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNTUL PRIMAR (CLASELE II-IV) DIN UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN LISTA DE MAI JOS:

Scoala Gimnaziala Molnar Jozsias Tirgu Secuiesc

Scoala Gimnaziala Comenius Bretcu

Colegiul National Mihai Viteazul Sfantu Gheorghe

Scoala Gimnaziala Konsza Samu Batanii Mari

Informare - Simulare județeană EN VIII

 

În conformitate cu Procedura operațională pentru organizarea și desfășurarea simulării județene a examenului național de Evaluare Națională pentru elevii de clasa a VIII-a, notele obținute la simularea județeană a examenului de Evaluare Națională vor fi trecute în catalog la rubrica note, nereprezentând astfel,  note la lucrarea semestrială.

Pregătiri pentru Advent la Palatul Copiilor din Sf. Gheorghe

Mulţumim directorului P.C., cadrelor didactice de la Palatul Copiilor, Consiliului Judeţean, Asociaţiilor Fritillaria Melegaris şi Natura Schola, dnei preoteasă Tóth Anna şi dnei învăţătoare Barabás Andrea pentru organizarea în bune condiţii a acestui eveniment şi implicarea în derularea activităţilor cu copiii.

Oldalak