Jelenlegi hely

május 2016

Suport aplicații Evaluare clasa pregătitoare/ EN246

Suportul pentru aplicațiile de încărcare note la Clasa pregătitoare și EN246 nu este asigurată de către ISJ. Dacă aveți probleme cu aplicațiile menționate încercați pe un alt calculator, într-o altă zi sau dacă pe o procedură găsiți un număr de CNEE, sunați-le.

Deblocare sau ștergere fișe de înscriere în grădinițe

Pentru orice operațiune de modificare a fișelor de înscriere/ reînscriere în grădinițe sau al planului de școlarizare pentru grădinițe vă rugăm să trimiteți fax la ISJ, către Comisia de Înscriere în Învățământul Preșcolar, în atenția D-lui Balázsi Szilárd cu următoarele detalii:

1. Invalidare fișe: specificați că se dorește invalidarea fișelor și transmiteți un tabel cu CNP-urile copiilor înscriși al căror cereri trebuie invalidate

Lucrări de mentenanță server

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate dar din motive de securitate am fost nevoiți să efectuăm unele lucrări de mentenanță asupra serverului principal ISJ, rezultând în sistarea temporară a serviciilor web și Registru On-Line.

Având în vedere această disrupere de funcționalitate, am prelungit termenul de transmitere din Registrul On-Line cu 3 ore.

 

Festivalul Naţional "Izvoarele covăsnene" - inclus în C.A.E.N. 2016

Evenimentul a fost organizat de Clubul Copiilor din Covasna în parteneriat cu I.Ş.J. Covasna. La acest concurs naţional au participat 600 elevi din 16 judeţe. Felicitări organizatorilor!

Oldalak