Jelenlegi hely

február 2017

COMPETIȚIA NAȚIONALĂ "ȘCOALĂ EUROPEANĂ"_EDIȚIA 2017

Competiția este deschisă tuturor unităților de învățământ preuniversitar care au fost și sunt implicate în activități/ proiecte/ programe europene.

Informațiile privind Competiția le găsiți în documentele atașate:

- Adresa MEN

- Apel național

- Formular de candidatură

Data limită pentru trimiterea candidaturilor: 27 martie 2017 (data poştei).

CONCURSUL NAȚIONAL "MADE FOR EUROPE" EDIȚIA 2017

Concursul Național "Made for Europe" este competiția produselor finale ale proiectelor finanțate prin programe europene.

Instituţiile de învăţământ care doresc să participe sunt rugaţi să-şi afirme intenţia prin e-mail la adresa julia_madar@yahoo.com  până  la  data  de  10 martie 2017.

Calendarul concursului îl aveţi ataşat.

OU nr. 17/2017

In atentia centrelor financiare !

Alaturat va transmitem OU nr. 17/2017 spre aplicare.

Incepand cu intrarea in vigoare a prezentei ordonante - adica luna FEBRUARIE 2017-   NU SE MAI APROBA sporul pentru conditii penibile de 10 % acordat  pentru ingrijitori- personal nedidactic. 

Soluții pentru probleme de autentificare aplicații Siveco

Acest articol e valabil pentru aplicațiile Siveco bazate pe AMS de exemplu SIIIR, Înscrierea în Clasa Pregătitoare, Evaluare Națională, Admitere, Definitivat, Titularizare etc.

Toate aceste aplicații sunt optimizate pentru Google Chrome. Funcționează și pe Firefox dar pot să apară probleme. Este indicat să folosiți doar cu Google Chrome.

Dacă aplicațiile nu vă acceptă parola și sunteți sigur că l-ați introdus corect:

Precizări Înscriere în Învățământul Primar 2017

  • Nu există modificări în aplicație față de anul trecut, înscrierile se fac în SIIIR modulul "Înscriere în învățământul primar" de către utilizatorii cu rol de Secretar
  • Pentru a putea aplica prevederile Art. 14, alin.

Oldalak