Jelenlegi hely

február 2018

Simulare tehnică preluare subiecte EN8

Mâine, 1 Martie, se va efectua o simulare tehnică de preluare subiecte EN8.

Detaliile au fost transmise persoanelor de contact prin email la adresa comunicată.

Verificare ziua porților deschise

Unele unități nu au respectat formatul datei din Registrul On-Line și au inversat ziua cu luna. Verificați tabelul și retrimiteți macheta corectată în Registrul On-Line.

Vă reamintim că în tabel era trecut data de 27 februarie, cu mențiunea: "exemplu precompletat ca să vedeți formatul în care trebuie să introduceți data. Formatul depinde de setările calculatorului Dvs."

 

Solicitare date persoane de contact EN8

Am postat în Registrul On-Line pentru centrele de EN8 o machetă ref. la datele persoanelor de contact pentru simularea EN8 cu termenul de completare 28.02.2018 ora 10:00

Termenul e strâns având în vedere simularea tehnică care va avea loc vineri, 02.03.2018.

Așadar vă rugăm să aveți tehnica de comunicare pregătită conform procedurilor în vigoare și persoanele de contact să fie în stare de alertă vineri în jurul orei 11:00.

Concurs RoboTEC

Concursul internațional RoboTEC organizat de Liga AC în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, Facultatea de Automatică și Calculatoare și companiile din sfera IT&C continuă și în 2018 cu cea de-a 4-a ediție, desfășurată în perioada 23-25 martie, la Timișoara.

 

Concursul constă în 7 probe: Line Follower Classic, Line Follower Enhanced, Line Follower Turbo, Mini Sumo, Mega Sumo, Maze și Freestyle. Echipele pot fi formate din maxim 3 persoane, având posibilitatea de a fi însoțite de un mentor.  

 

PROIECT POCU _VREAU SĂ FIU ANTREPRENOR

Începând cu 01 martie 2018, ora 9.00 se lansează procesul de înscriere și selecție în grupul țintă a celor interesați. Detalii se pot găsi în documentul atașat, respectiv pe site-ul www.exino.ro

Succes!

Oldalak