Jelenlegi hely

PRECIZĂRI! Concursul Național de Matematică ”LUMINAMATH”

În atenția profesorilor de matematică pentru clasele V-VIII și a profesorilor de la învățămntul primar pentru clasele II-IV!

 

Perioada de inscriere la concurs s-a prelungit pana in data de 20 noiembrie 2015, orele 23:59

 

Concursul este GRATIS!

 

Se va organiza in doua etape:  

Etapa Online pe 21 noiembrie 2015, pe care elevii o vor putea sustine de acasa si va avea o durata de doua ore (120 de minute) pentru fiecare participant. Se pot loga intre orele 15:00-18:00 (Ex. Dacă un elev se va loga la ora 17:30 si va da start competitiei, atunci sistemul il va scoate automat la ora 19:30).

 

Inscrierea la Etapa Online se va face pe www.luminamath.ro prin completarea formularului de inregistrare. Formularul de inregistrare se regaseste apasand pe chenarul galben unde scrie Apasati aici pentru a va inregistra sau accesand link-ul http://on-line.luminamath.ro .

Foarte important de retinut! Inscrierea se face individual de catre elev/parintele acestuia si pentru fiecare elev este nevoie de o adresa unica de e-mail (asta inseamna ca daca avem doi copii participanti intr-o familie, parintii trebuie sa utilizeze doua adrese de e-mail diferite pentru a-i inscrie).

 

Rezultatele Etapei Online vor fi afisate duminica, 22 noiembrie 2015.

 

Calificarea pentru Etapa Scrisa:  primii 50 de elevi clasati din fiecare clasa la nivel de judet si care au obtinut un punctaj de minim 50 de puncte,

La Etapa Online nu se pot depune contestatii!

 

Etapa Scrisa pe 5 decembrie 2015La aceasta etapa elevii vor sustine concursul intr-unul din centrele anuntate pe website.

 

In data de 19 noiembrie 2015, intre orele 17:00-20:00  va avea loc o simulare de concurs care va dura doua ore, din momentul logarii in sistem.Numarul de intrebari va fi acelasi ca si la concurs, 30 pentru clasele primare si 40 pentru cele gimnaziale. Aceasta simulare va fi doar pentru a obisnui elevii cu sistemul de testare si pentru a testa platforma. Va rugam sa-I anuntati pe cei care se inscriu ca pot participa la aceasta simulare. Rezulatetele obtinute la simulare se vor afisa imediat in contul fiecarui elev, dupa terminarea testului (rezultatele simularii nu vor fi luate in considerare la concursul propriu-zis).

 

SUBIECTELE LA ETAPA ONLINE VOR FI NUMAI ÎN LIMBA ROMÂNĂ!!!