Jelenlegi hely

Înscrieri online CONCORD - Aria curriculară TEHNOLOGII

 

Anunţ înscrieri

 

Începând cu data de 06 mai 2011 este disponibil online formularul de înscriere la programele de formare din cadrul proiectului CONCORD. Pentru completarea formularului de înscriere sunt necesare următoarele documente:

  • copia scanată a adeverintei de la locul de muncă;
  • copia scanată a buletinului/cărţii de identitate;
  • CV-ul în format Europass.

După finalizarea formularului de înscriere vor fi generate o serie de documente (fişă de identificare, declaraţie de consimţământ, formularul de înregistrare a grupului ţintă, cerere de înscriere, contract) care trebuie descărcate, printate, semnate şi transmise prin poştă la adresa:


Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti
Splaiul Independenţei nr. 313, sector 6, Bucureşti, cod poştal: 060042
În atenţia: d-lui. prof. dr. ing. Adrian BADEA

 

Aceste documente sunt generate automat pe baza informaţiilor introduse de către dvs şi sunt disponibile o singură dată pe sesiunea de înregistrare. În cazul în care după completarea tuturor datelor nu puteţi intra în posesia documentelor de înscriere, vă rugăm să trimiteţi un email către adresaproiect.concord@gmail.com, care să conţină în subiect: "formular inscriere".

Metodologia de înscriere se bazează pe principiul "primul venit – primul servit", numărul de participanţi fiind limitat de bugetul proiectului şi atingerea grupui ţintă prevăzut prin proiect.

În cadrul proiectului sunt oferite 4 programe de formare care pot fi urmate de un cursant: Management şi comunicare, TIC şi 2 programe tematice (la alegere din 4 domenii). Pentru mai multe detalii, puteţi consulta Programele supuse acreditării în cadrul proiectului CONCORD.

Într-un an şcolar pot fi urmate cel mult 2 programe de formare din cadrul proiectului, putându-se acumula într-un an maximum 60 puncte de credit. Pentru atingerea celor minim 90 puncte de credit, un cursant trebuie să urmeze toate cele 4 programe de formare, dar pe durata a doi ani.