Eşti aici

EduSAL vs 2.26.2

După instalarea versiunii 2.26.2 vă rugăm să nu interveniţi asupra aplicaţiei până la finalizarea actualizării!

Modificările aduse la versiunea 2.26.2 constau în:

Corectarea modului de calcul pentru spor suprasolicitare neuropsihică la directori în situația în care au salariul bază deja ajuns la nivelul lui depășirii salariului din 2022

Corecție dublare spor învățământ special în Total drepturi cuvenite și în forma tipărită a statului de personal

Corectarea modului de calcul a indemnizației de CO pentru persoanele care beneficiază de spor învățământ special

Ridicare restricție la introducerea salariului OUG 20 la directori/directori adjuncți. Reamintim că acest câmp se completează cu valoarea aferentă funcției în decembrie 2016

Corecție rest de plată pentru persoanele active (salariate) care au și dobândă

Notă: Salariaților reactivați pentru plată HJ și/sau dobânzi și care nu au făcut dovada plății impozitului aferent voucher-ului de vacanță li se poate înregistra în Alte drepturi și linia Voucher de vacanță. Dacă au făcut deja dovada plății impozitului aferent voucher-ului de vacanță NU mai înregistrați linia de Voucher de vacanță pentru că li se va reține impozitul încă o dată. (valabil și pentru CM-urile cod 08, 09, 15)

Notă: O persoană care beneficiază de concediu medical pe codurile 08, 09 și 15, integral într-o lună, va primi voucherele de vacanță la data reluării activității sau la data achitării impozitului aferent prin virament bancar în contul unității/instituției (art. 1, alin. (4) din OMEN nr. 3956/02.05.2019)

Pentru utilizatorii care au instalate versiunile anterioare acestei versiuni, vă informăm că nu puteţi trimite către aplicaţia centrală state şi nici primi răspuns până nu instalaţi noua versiune.

Numai bine,

Echipa EduSAL

AtaşamentMărime
Package icon EdusalSetup_2_26_2.zip33.71 MB