Eşti aici

Înscrieri Bacalaureat 2012 Sesiunea august-septembrie

Vă reamintim că termenul de completare a aplicației Bacalaureat CL cu datele candidaților înscriși la a doua sesiune este ziua de 20.07.2012.

Nu uitați să configurați aplicația pentru sesiunea a 2-a. (consultați manualul pentru detalii - ATENȚIE configurarea pentru a doua sesiune va șterge toți elevii din baza de date care nu au medii)

Atașat găsiți fișierul de actualizare rețea (retea.exp) pentru aplicație care după importarea în program (temporar) va asigna toate liceele la mihai viteazul pentru a putea realiza primele exporturi. Nu uitați să setați centrul cu butonul "Setează centrul" înainte de a exporta datele.

După încărcarea bazei de date cu datele elevilor înscriși veți face un export date candidați și fișierul .exp veți trimite la adresa isjcovasna@gmail.com cu subiectul "bac august"

TERMEN: 20.07.2012 ora 20:00

IMPORTANT: Arondarea la Mihai Viteazul este una temporară, după terminarea înscrierilor și definirea centrelor veți primi o nouă actualizare de rețea care va conține arondările finale. Nu înseamnă că veti fi arondați la Mihai Viteazul.

AtaşamentMărime
Binary Data retea.exp1.55 KB