Eşti aici

Etapa II înscrieri în clasa pregătitoare

Posibilitatea introducerii cererilor de înscriere în aplicația informatică va fi sistată azi, vineri, 17 mai 2013, imediat după ora 20.00.

Eventualele cereri rămase invalide trebuie validate, respectiv șterse (după caz).

Luni, 20 mai 2013, vom marca automat ca fiind ADMISE toate cererile depuse în unitățile școlare unde numărul de locuri disponibile este suficient pentru a putea admite toate cererile cu unitatea de învățământ respectivă aflată pe prima poziție în lista opțiunilor exprimate în cereri de către solicitanți.

În unitățile școlare în care există mai multe cereri depuse (la prima opțiune) decât numărul de locuri disponibile, în perioada 20-23 mai 2013 Comisia locală va procesa aceste cereri aplicând procedura specifică elaborată de inspectoratul școlar, pe baza criteriilor generale și a celor specifice de departajare, în limita locurilor disponibile și, imediat ce această procesare a avut loc, va marca în aplicația informatică cererile admise, respectiv respinse în urma procesării.

Listele finale ale copiilor înscriși în clasa pregătitoare vor fi disponibile în aplicație, pentru afișare la unitățile de învățământ, în 24 mai 2013.