Eşti aici

Aplicatia Adlic 2013

APLICATIA DOAR PENTRU CENTRE DE INSCRIERE.

Fata de anul trecut modificarile sunt minime:
- numele seriei "precedenta 2011 si 2010" a fost modificat in "precedenta 2012-2010"
Alte observatii:
- la importul specializarilor, se invalideaza vocationalul, frecventa redusa, seral si waldorf
- validarea candidatilor peste 18 ani din seriile precedente se face tinand cont de data de referinta 15 septembrie 2013.

Lucruri importante de stiut:

1. Pentru liceele vocationale se introduc doar candidatii admisi la aceste licee.

2. Candidatii peste 18 ani din seriile precedente pana in data de 15 septembrie 2013 inclusiv nu participa la admiterea computerizata.

3. Verificari: numarul de optiuni din candidat.dbf si cel din optiuni.dbf trebuie sa fie egale:
- la intrarea in fereastra de optiuni se verifica daca cele doua numere sunt egale pentru candidatul selectat, iar in cazul in care nu sunt operatorul este avertizat.
- la exportarea datelor se face verificarea pe intreaga baza de date. In cazul in care apar diferente candidatii la care apar diferentele se scriu intr-un fisier pe disc (in directorul in care s-a instalat aplicatia - Erori_Export.txt), iar exportul nu este efectuat. De asemenea la export se mai verifica daca exista candidati care au 0 (zero) optiuni si sunt inregistrati sau au optiuni si nu sunt inregistrati. Si in acest caz candidatii la care apar aceste probleme se scriu in fisierul Erori_Export.txt.

Atentie: cand se uploadeaza datele, trebuie neaparat sa se trimita fisierele exportate din aplicatie (Meniul Program->Exportare date). Nu trebuie trimise tabelele candidati.dbf si optiuni.dbf luate direct din FoxPro.

De asemenea, nu trebuie modificate tabelele dbf de mana, ci doar folosind aplicatia, pentru a evita eventualele erori si inconsistente in date.

4. Informatiile se introduc fara diacritice.

Atentie !!!!!!
instalati programul în C:\Adlic sau în directoriul utilizatorului. Nu instalati în program files.

Daca folositi Vista/7/8/Blue pe 64 biti contactati-ma pentru un patch.